ЯГОДИ ТА ОВОЧІ ВІД “ХАЙБЕРРІ”

Продукція - Перець болгарський

Перець болгарський

Сорт: Любов
Походження: Голландія
Характеристика: плід товстостінний, м'ясистий, у формі витягнутого конуса, глянцевий. Забарвлення - в технічній стадії стиглості зелене, світло-зелене, в біологічній - червоне до темно-червоного з восковим нальотом. Смак свіжих плодів у технічній стадії стиглості відмінна. Відрізняється прекрасною транспортабельністю. Призначений для реалізації в свіжому вигляді і переробки
Транспортабельність: відмінна
Зберігання: до 1 тижня
Рекомендації: свіжий ринок, промислова переробка, заморозка


Сорт: Мінтос
Походження: Голландія
Характеристика: плід витягнуто-кубовидної форми, в більшості чотирикамерний, м'ясистий. Має відмінні смакові якості. Унікальний колір плоду - при технічній стиглості набуває світлого жовто-салатового кольору, при біологічній - червоного. Рекомендується для переробки та реалізації у свіжому вигляді.
Транспортабельність: відмінна
Зберігання: до 1 тижня
Рекомендації: свіжий ринок, промислова переробка, заморозка

Сорт: Діментіо
Походження: Голландія
Характеристика: має конічний тип плоду з товстими, щільними стінками. При технічній стиглості набуває кольору слонової кістки, при біологічній - світло-червоного. М'якоть соковита, солодка. Відмінно зберігається. Рекомендується для реалізації у свіжому вигляді та переробки - заморозка, консервування та ін.
Транспортабельність: відмінна
Зберігання: до 1 тижня
Рекомендації: промислова переробка, заморозка, свіжий ринок

Сорт: Нікіта
Походження: Голландія
Характеристика: якісні плоди правильної, кубовидної форми з числом гнізд 3-4, глянцеві, оригінального кремового кольору. При переході від технічної стиглості до біологічної стають помаранчевими, а потім - яскраво червоними. Смак свіжих плодів відмінний. Добре зберігаються і транспортуються. Призначені для свіжого ринку і переробки. Один з найпопулярніших сортів серед споживачів
Транспортабельність: відмінна
Зберігання: до 1 тижня
Рекомендації: свіжий ринок, промислова переробка

Сорт: Антей
Походження: Україна
Характеристика: плоди дуже великі, конусоподібно-призмовидні, злегка приплюснуті. Світло-зелені в технічній стиглості, червоні - в біологічній. М'якоть ніжна, солодка, відрізняється чудовим насиченим смаком і високими вітамінними характеристиками. Цей товстостінний сорт має відмінні товарні властивості та чудово зберігається і перевозиться. Використовується в свіжому вигляді і для консервування
Транспортабельність: відмінна
Зберігання: до 1 тижня
Рекомендації: свіжий ринок, промислова переробка, заморозка

Сорт: Спрінгбокс
Походження: Франція
Характеристика: соковитий, солодкий плід кубовидної форми з 4-ма камерами і товстої стінкою. У технічній стиглості - зелений, у біологічній - дуже красивий і привабливий, яскраво-жовтого кольору. Має високі смакові якості, товарность і відмінну лежкість. Чудово підходить для свіжого ринку. Є універсальним для переробки, сушіння, заморозки
Транспортабельність: відмінна
Зберігання: до 1 тижня
Рекомендації: свіжий ринок, промислова переробка, заморозка

Паспорт продукції

Країна виробник: Україна
Регіон: Волинська область
Період збору врожаю: серпень
Площа посадки: 1 гектар
Очікуваний врожай: 20 тон

Продаж

Свіжі овочі
Період: липень-серпень
Наявність: від 1 тон до 3 тон на добу
Упаковка: замовника
Мінімальна партія: 3 тони
Рекомендації з транспортування: бажано +7°С

Заморожені овочі
Спосіб заморозки: шокова заморозка
Умови зберігання: при температурі не вище -18° С до 48 місяців
Період: цілий рік
Упаковка: ящик 10 кг
Мінімальна партія: 10 кг
Рекомендації з транспортування: бажано -18°С

Контакти:

Для України
тел.: +38 (067) 638-57-07
e-mail: koreyko@silverstone.com.ua

Для інших країн
тел.: +380 67 539 1011
e-mail: yana@silverstone.com.ua
тел.: +380 96 400 5555
e-mail: kiparenkosergey@gmail.com